FÖR ATT BOKA INSTALLATIONSTID

Nu har du fått tillgång till Fiberteams bokningsportal. Klickar du på knappen ”Boka oss”. Så slussas du vidare till en översikt av våra tillgängliga tider. Där kan du i lugn och ro sitta ned och välja ett datum och klockslag som passar dig. Du kan boka ditt avtal max 7 dagar i förväg och boka/avboka det senast 12 timmar i förväg. Skulle våra tekniker vara fullbokade, så gör bara ett nytt försök nästa dag. Nya tider tillkommer fortlöpande.

Vänligen dela inte vår portal vidare till vänner och grannar! Vi arbetar efter ett system. Ingen glöms bort! Alla beställningar kommer få tillgång till portalen när berörd fastighets område/etapp börjar närma sig slutlig aktivering.

När du bokat, så kommer du att få en bekräftelse per epost med en länk som gör det enkelt att lägga till avtalet i din kalender.

24 timmar innan avtalet mottar du en påminnelse om din bokning via e-post.

Vänligen observera att tiderna bokas med viss överlappning i några av våra projekt. Så att installationsteknikern inte dyker upp på minuten är ingen orsak till oro. Större förseningar meddelas per telefon/SMS. På förhand tack för förståelsen!

Vi ses snart!

Boka oss

Kontakta
oss